Over

Het dekken van een tafel is de eerste stap om betekenisvolle momenten te creëren. Deze heilige momenten geven ons de gelegenheid om liefde voor lekker eten te delen en samen te zijn.


Met een bijzondere genegenheid voor slow living en lange lunches in een tijd waarin we gewend zijn om snel te snacken. Vanuit dit idee was het slechts een kleine stap om het idee te laten ontstaan om een kleine collectie tafellinnen te creëren.


Deze zomer viel Maison Dînette voor ruiten, strepen, bloemen en patchwork in onze favoriete kleuren!

In de kunst van het leven lijkt het voor ons belangrijk om het op onze eigen manier te doen, volgens onze persoonlijkheid en inspiratie.


Tafellinnen om mee te spelen, maar vooral om de kunst van het mixen met schoonheid te verheffen. We houden van de Mix & Match, want voor ons is het onmogelijk om afscheid te nemen van het servies van onze grootmoeders, het familieglaswerk of het snuisterij dat we tijdens een wandeling hebben gevonden.


Het is de charme van de vrijheid. Moge onze tafelkleden u de durf en de wens geven om uw tafel te kleden naar uw wensen, favorieten, of zelfs uw grillen!


We wensen u mooie tafels vol gelach, vreugde en het geluk om samen te zijn!