Identiteit van de samenleving:

Dinette huis
17 Wood Chemin Magonette B-1380 La Hulpe
België
E-mail:
info@maisondinette.be Vat: BE 0759.179.408

Fintro Bank
Iban: BE86 1431 1846 1050 BIC/ SWIFT: KREDBEBB

De algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven, hebben betrekking op de producten die worden aangeboden door Maison Dinette en zijn van toepassing op alle leveringen. Elke bestelling impliceert acceptatie van de verkoopvoorwaarden. De algemene voorwaarden van het Dinette House kunnen alleen worden toegepast door de Belgische wet.

Koop en betaling

 • De overeenkomst tussen Maison Dinette en u, als koper wordt gerealiseerd wanneer u de Dinette House -omstandigheden hebt geaccepteerd en voldaan. Het ontbreken van een eenvoudige handtekening verandert niet het feit dat de aankoop en aanvaarding van de voorwaarden verplicht verklaart.

 • Maison Dinette heeft het recht om een ​​bevel te weigeren of om deze aan aanvullende voorwaarden te onderwerpen, zoals in het geval van grote volumebevelen, bestellingen die worden geplaatst door minderjarigen, onvolledige procedures, problemen met eerdere bestellingen ...

 • Dinette House bevestigt altijd de aankoop per e -mail. De overeenkomst wordt niet in werking genomen zonder bevestiging per e -mail te sturen.

 • Betaling van producten die zijn gekocht bij Maison Dinette wordt alleen uitgevoerd door de aangeboden betaalmethoden.

 • De verkoper blijft de eigenaar van alle producten tot volledige betaling.

 • Om de beveiliging van online betalingen en uw persoonlijke gegevens te garanderen, de

  Transactiegegevens worden vergrendeld door SSL -technologie bij het verzenden van hun internet. U hebt geen speciale software nodig om uw betalingen van SSL te doen.

 • De algemene voorwaarden en de bevestigingsmail zijn geschreven in de taal van de website.

  Levering en levertijd

  • De levertijden opgelegd door Dinette Maison zijn niet definitief.

  • Zodra de bestelde producten worden geleverd op het aangegeven adres, zijn de risico's gekoppeld aan de

Product is afhankelijk van de koper.

 • Andere voorwaarden kunnen worden toegepast in het geval van levering in het buitenland.

 • De leverings- en transportkosten worden aan u meegedeeld vóór de bevestiging van

  jouw aankoop. Als transportkosten niet automatisch kunnen worden berekend, geven wij u een indicatie van de kosten.

  Productinformatie

 • Informatie, afbeeldingen, mondelinge communicatie, enz. Ten opzichte van alle aanbiedingen en de belangrijkste kenmerken van de producten die telefonisch of e -mail zijn meegedeeld, worden u met enige precisie verstrekt. Maison Dinette is niet verantwoordelijk voor advies, afdrukfouten op de site of de technische gegevens van leveranciers.

 • De producten die door Maison Dinette worden aangeboden, voldoen aan de van kracht van de juridische normen en kunnen online worden verkocht.

 • Maison Dinette kan links opnemen van andere websites die interessant kunnen zijn voor de bezoeker. Dit soort links zijn alleen opgenomen voor informatieve doeleinden. Maison Dinette kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van de website waarnaar we verwijzen.

  Prijs

  Intellectueel eigendom

  De inhoud van deze site, inclusief merken, logo's, tekeningen, gegevens, datums, productnamen, teksten, afbeeldingen, enz. ... worden beschermd door intellectuele wetgeving en behoren tot Maison Dinette of tot derden die recht hebben.

  Vragen en klachten

Dinette House behandelt vragen en klachten binnen een redelijke tijd van 7 dagen Conflicten

Alle aanbiedingen en contracten kunnen alleen worden toegepast door de Belgische wet. Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de site is algemeen en is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden. Dit is de reden waarom deze informatie niet kan worden opgevat voor persoonlijk, professioneel of juridisch advies door de bezoeker. Maison Dinette zet alles om de informatie beschikbaar, correct, nauwkeurig en bijgewerkt te maken. Ondanks zijn inspanningen kunnen onnauwkeurigheden ontstaan. Als de verstrekte informatie fouten bevat of als deze niet beschikbaar is, zal Maison Dinette doen wat nodig is om de situatie zo snel mogelijk te corrigeren. Maison Dinette kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade veroorzaakt door informatie op deze site. Als u fouten opmerken in de informatie die door de site beschikbaar is gesteld, aarzel dan niet om contact op te nemen met de beheerder.

De inhoud van deze site (opgenomen links) kan op elk moment worden gewijzigd, geschikt of aangevuld zonder voorafgaande advertentie of communicatie. Dinette House garandeert niet de juiste werking van de

Alle prijzen worden gecommuniceerd vóór de voorschriften. Deze worden aangegeven in euro's, waaronder belasting. Transportkosten worden afzonderlijk genoemd.

Site en kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de storing of tijdelijke onbeschikbaarheid van de site of enige vorm van schade, direct of indirect, veroorzaakt door toegang tot de site of door het gebruik ervan.
Maison Dinette kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade, direct of indirect, als gevolg van het gebruik van deze site of een andere, alle links en hyperlinks opgenomen, en van verlies, werkonderbrekingen, schade aan programma's of andere gegevens van het computersysteem, Hardware, software of andere gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of er indirect naar verwijzen. Dit impliceert op geen enkele manier een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. Maison Dinte verklaart formeel dat hij geen woord te zeggen heeft over de inhoud of andere kenmerken van deze websites of kan verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de kenmerken ervan of enige vorm van schade veroorzaakt door het gebruik van de laatste.